Paistoin ensin öljyssä pilkotun pekonin ja kun se oli hieman saanut väriä, lisäsin pakastevihannekset sekä pilkotut: yksi kelta- sekä yksi salottisipuli. Vielä pilkoin neljä valkosipulin kynttä sekaan. Viimeiseksi lisäsin sulaneet, esikypsennetyt perunat. Mausteeksi suolaa, mustapippuria myllystä ja timjamia. Tällainen annos siitä tuli
Oikeastaan olisin kaivannut hieman enemmän makua ja mietin paistovaiheen lopussa lisäisinkö soijaa, mutta värin vuoksi en halunnut sitä tehdä. Lautaselle lisäsin makeaa chilikastiketta muutaman tipan. Ja mielestäni tämä ruoka olisi vaatinut paistetun kanamunan seurakseen, mutta kun isännyys ei saa syödä keltuaisia, en vain itselleni viitsinyt paistaa. Se olisi kyllä kruunannut ruuan.
En aina meidän kahden lounaalle viitsi tehdä erityistä salaattia, pilkon vain vihanneksia vihanneslaudalle ja tarjoilen ne siitä. Nyt näyttää lisänä olevan purkkiparsan paloja. Kun oltiin jo melkein syöty eikä vatsa oikein tuntunut olevan tyytyväinen, löysin vielä jääkaapista raejuustoa ja lisäsin lautaselle sitä muutaman lusikallisen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti