4 kesäkurpitsaa
400 g jauhelihaa tai broilerin paloja
2 sipulia
(2 sellerin vartta)
1 tomaattia
2 dl paseerattua tomaattia tai tomaattimurskaa
suolaa
mustapippuria
muuta haluamaasi maustetta
Pilko sipulit ja paista ne öljyssä. Lisää pieneksi pilkotut tomaatit (ja sellerit). Lisää jauheliha ja muut mausteet sekä tomaattimurska/-paseeraus.
Halkaise kurpitsat pituussuuntaan ja kaiverra pehmeä sisus pois vaikkapa pikkulusikalla ja lisää se jauhelihamössöön. Laita kurpitsojen puolikkaat uunipannulle ja täytä ne seoksella. Pinnalle juustoraastetta.
Paista 220 asteessa noin 40 minuuttia. Halutessasi voit ripotella suolaa myös kurpitsojen pinnalle ennen täytteen laittamista.
Smaklig måltid!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti