lauantai 5. huhtikuuta 2014

Maapähkinäbroileria

Kopioin kaverilta ohjeen, jota hieman tuunasin. Maapähkinän maku ei ole mielestäni paras mahdollinen, siispä aion ensi kerralla jättää sen pois. Annoksessani ei ole riisiä, joka ilman muuta kuuluisi kuvaan, mutta sattuneesta syystä en sitä nyt syö. Lisäsin mukaan pakasteparsakaalia. Toki muukin vihannes käy - maun mukaan.


Broilerin fileitä tai suikaleita
1 sipuli
2-3 valkosipulin kynttä
kookosmaitoa
2 rkl punaista currytahnaa
(1 dl maapähkinätahnaa)
2 rkl soijakastiketta
1 ps pakasteparsakaalia

Paista broilerinpalat miedolla lämmöllä kypsiksi, lisää jossain vaiheessa sipulit sekaan. Samaan aikaan laita 1 dl kookosmaitoa kattilaan ja lisää joukkoon currytahna ja kiehauta. Lisää sitten broilerin joukkoon ja anna imeytyä lihaan.
Lisää loput kookosmaidosta, (maapähkinätahna) ja soijakastike sekä pakasteparsakaalit ja hauduta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat al dente (ei ihan kypsäksi).

Tarjoile riisin kera.

Ei kommentteja: