keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Kookoskermavihannekset ja broiler

Tämä resepti on täällä ihan noiden vihannesten takia. Broilerpihvithän nyt jokainen osaa paistaa. Koska meillä sattuneesta syystä syödään perunaa harvoin, on noista pakastevihanneksista tullut melkein jokapäiväistä ruokaa - no ei nyt ihan. Tällä kertaa halusin kokeilla jotain ihan muuta kuin öljyä ja mausteita vihanneksilla.


Siispä paistoin broilerin ohutfileet ihan normaalisti. Pinnalle runsaasti paprikajauhetta ja hieman pippuria myllystä sekä suolaa. Pihvit saivat kiehua hetken kookoskermassa, jossa kääntelin niitä niin, että mausteet sekoittuivat myös kermaan. Samaan aikaan keitin jäiset vihannekset normaaliin tapaan.

Mutta sitten nostin pihvit lautasille ja kippasin vihannekset, joista luonnollisesti oli vesi kaadettu pois - kookoskerman sekaan ja sekoitin. Kas siinäpä oiva lisäke ja maistui tosi hyvältä. Lisänä tuo melkein pakollinen riisi, että kotimiehen vatsa täyttyisi kunnolla.

Ei kommentteja: