Seuraavassa kuvien kera mun kääryleiden teko.
Tässä olen irrottanut lehdet kaalista.
Kaalin sisäosan lehdet pilkoin samoin ison sipulin
Sekoitin 800 g jauhelihaa, pari desiä keitettyä riisiä, kaalinpalat, 4 dl kermaa, suolaa, meiramia ja mustapippuria.
Yksi jäi uunipannulta yli ja sen paistoin pannussa ja syötiin lounaaksi keitetyn kukkakaalin kera.
Uunipannulle lihalientä ja kääryleiden päälle siirappia. Siitä sitten uuniin.
Tältä näyttävät valmiit kääryleet.
Pidin 200-asteisessa uunissa noin puolitoista tuntia. Vielä ei ole maistettu, mutta illaksi on kutsuttu vieraita syömään muusin ja puolukkahillon kera.
2 kommenttia:
Pitääpä minunkin kokeilla..
Hyvältä tekemäsi näyttää..
Tää oli sellainen neuvo, että ehkä meidänkin perheessä syödään lähiaikoina ittetehtyjä kaalikääryleitä.
Kaalinpäänkokoinen kiitos!!!
Lähetä kommentti